Priporočila
Stranke povedo o nas

Ste letos že bili na počitnicah ali smučariji? In preden ste bookirali Vaš hotel, ste sigurno na netu prebrali, kaj drugi mislijo o njemu, kako so ga doživeli in kako so dopust preživeli.
No, na tej strani pa Vam z veseljem prikažemo, kaj naše stranke menijo o našem delu. Če ste nas tudi Vi že obiskali, bomo veseli kakšne besede o našem delu. Hvala

SAŠA KUNDIH
Studio Uršula- Urška je moj izbrani frizer že vrsto let…Zato, ker pri njih dobim vse in še več kar od frizerskega salona pričakujem. Strokovnost, pozitivnost, ker poleg dobre storitve vedno poskrbijo tudi za kakšno presenečenje. Skratka zato, ker so preprosto najboljši.
Urška se nikoli ne ustavi v času, vedno je korak spredaj. To je značilnost najboljših!
ASJA in JAN
V frizerstvo Uršula hodiva, ker Urša odlično striže, razvaja, svetuje in poskrbi za dobro vzdušje ter klepet. Vsakič znova je lepo priti tja in oditi kot zadovoljna stranka z novo pričesko..
ALMA PETEK
Mislim, da spadam med zahtevnejše stranke, saj dajem ogromno na odlično uporabniško izkušnjo, odnos in rezultat. Vse našteto sem dobila osem let nazaj ob prvem obisku Studia Uršula in od takrat dalje je to kraj zločina, kamor se vedno vračam! Urša je namreč drugačna-nekako se zdi, da vidi tvojo osebnost, jasno izrazi svoje mnenje in vedno, vedno pusti tisti “fajn” občutek, ko odhajaš iz salona- ne samo v laseh, ampak tudi v počutju! 
NATAŠA GERKEŠ
…ker je pomembno, da je čim bolj urejeno v glavi in na glavi. Za “v glavi” lahko poskrbim sama, za “na glavi” pa je Urška preprosto najboljša v mestu
GIANNI
Alora, ma Ursa e una bella donna, ma ke me vedno sfrizira piu bello. Ma se vedno tornam u njen studio. Drugace se friziram samo v Venezia, ma Ursa e boljsa kot Giuseppe v Venezia ..
TAJA JELEN
Komi sem čakala da poskusim ta “magični” DAVINES. Že s prvim pogovorom o novi kozmetiki pri tebi me je nekaj močno pritegnilo, nekaj o tvojem govorjenju, da sem enostavno o njem razmišljala cel mesec. No končno sem se spravila v Studio Uršula in ga poskusila. Čeprav priznam da sem bila sprva malo skeptična, ker navadno se naravne stvari ne obnesejo na mojih lasih.. Lahko rečem sam magično.. Vauuuuuu! +10.. Vonj je božanski, sploh maska, ne moreš se je na vonjati še nikoli nisem vohala kaj tak dišečega.. Odlično očisti lase, pa ne samo to tudi vse moje bele bunkice na konicah in zlomljeni lasi so v pičlih pol ure izginili .. Lasi so mehko, dišeči, izgledajo neverjetno zdravi, poleg tega pa je barva sijoča.. Ker dam ogromno na lase veš da si vsakič kupim nov šampon od čisto poceni pa vse do tistih dražjih.. Ampak to je to! Vredn vsakega centa..
In definitivno se oglasim v teh dneh po masko, balzam, lak za lase in druge izdelke!